English
Български
Търси

КОУЧИНГ

ИСКАТЕ ЛИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ КОУЧ?

Нашата цел е да направим Коучинга достъпен за всички служители, работодатели, собственици на бизнеси. Това не е скъпа услуга достъпна само за големи корпорации. Ние вярваме, че всеки може да изпозва Коуч, за да постигне целите си. .

ПОЛЕЗНА СТАТИЯ   

КАКВО Е ИНТЕГРАЛЕН КОУЧИНГ?

Интегрален коучинг е цялостен метод за промяна на три нива: СЪЗНАНИЕ , ПОДСЪЗНАНИЕ и ТЯЛО. Това е система, чрез която могат да се трансформират ограничения и негативни програми, които ограничават постиженията, правят невъзможни постигането на лични и професионални цели, държат в застой бизнеса и личностното развитие на човек. Ние сме обучени от

 IITC INSTITUTE FOR  INTEGRAL TRAINING AND COACHING AUSTRIA, за да гарантираме качество и постижения за нашите клиенти

НОВИ ПРОГРАМИ ЗА КОУЧИНГ НА 

 • ЕКИПИ
 • КОУЧИНГ В ИТ СФЕРАТА
 • СЛУЖИТЕЛИ
 • СОБСТВЕНИЦИ НА БИЗНЕСИ
 • МЕНИДЖЪРИ

ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Предлагаме ви още допълнителни пакети от ТРИ, ПЕТ или ДЕСЕТ сесии за личностно и емоционално  развитие и постижения чрез алтернативни методи в психологията като САЙ КЕЙ, ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ, ИНТЕГРАЛНИ КОНСТЕЛАЦИИ, ИНТЕГРАЛНО КОНСУЛТИРАНЕ, РАБОТА СЪС СЯНКАТА. 

КАК ДА СТАНЕМ УСПЕШНИ

УСПЕХЪТ  В РАБОТА И БИЗНЕСА Е ПРЯКО СВЪРЗАН С ВАШЕТО ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ И УМЕНИЕТО ДА СЕ СПРАВЯТЕ СЪС СТРЕСА И САБОТИРАЩИТЕ ВЯРВАНИЯ

Новите поколения служители оценяват и избират едно работно място основно по това, колко спокойно е то и дава ли им възможност за емоционално и лично развитие. Дефицитът на хора е повсеместен, мотивацията като заплати, доплънителни бенефити - ваучери, карти спорт, бонуси действат до определен момент, защото рано или късно там където има личностен проблем, той се пренася и в работата. КЛЮЧОВИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, КОИТО НОСЯТ НАЙ-ВИСОК ПРОЦЕНТ ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ НА КОМПАНИЯТА, могат да бъдат задържани и развивани именно, чрез тези нови методи за личностно и емоционално развитие. Опитайте и ще видите положителните резултати почти веднага. Пакетите могат да бъдат споделени като цена от работодател и служител или изцяло покрити от работодателя. Бъдете новатори и спечелете мотивирани служители и доволни клиенти. 

АНИ ДОЙЧЕВА КОЯ Е ТЯ?

В последните над 7 години търся методи и трупам опит като специалист в развитие и управление на хора. След повече от 600 коучинг сесии (в бизнес среда и лично консултиране) изградих метод на персонализиран подход, който се основава на стабилна теоретично-практична основа. Така успях да реализирам възможности да подкрепя хората в екипите си в посока на тяхния професионален път и балансиране с личния им живот.

В крайна сметка най-важното, което ми е помагало в не толкова теоретично-практическите знания, а отношението и намерението, с които работя. Винаги се водя от желанието си да подкрепя клиента си да направи стъпките в посоката, в която е неговото израстване като човек и професионалист.

 

Срещнала съм се с различни предизвикателства в това, да изградя, управлявам и развивам екип от хора от различни националности и възраст, с различен темперамент и разбиране за света. Красиво е да видиш как така различни хора се стиковат в кохерентен екип от професионалисти с ясна цел i общи ценности. Да разберат, че техният успех означава успеха на целия екип и успехът на екипа означава техния успех.

 

В опита си до днес, разбрах, че, лидеството е от основно значение, за да бъде възможна кохерентността на екипа. Днес да бъдеш мениджър не означава само да следиш дали задачите са свършени, а:

 • Да бъдеш емоционално ефективен
 • да проявяваш визионерство,
 • да се грижиш за хората си – да ги уважаваш, разбираш, да знаеш силните и слабите им страни,
 • да виждаш потенциала им дори преди те сами да са го видяли и
 • да можеш да ги доведеш до потенциала, за да го осъзнаят и използват.

 

Тези и още много други неща съм нетърпелива да споделя с вас, които са готови за следващата крачка на лидера в себе си.

 

Аз съм обучена като:

 • НЛП Мастър практик с коучинг умения от НЛП Тренинг Център;
 • Като Интегрален и Бизнес консултант от IITC Institute for Integral Training and Coaching

r

Read more
 
© 2016 - 2018 Всички права запазени