English
Български
Търси

Програми за личностно развитие

ПРОГРАМИ ЗА ЛИЧНОСТНО И ЕМОЦИОНАЛНО РАЗВИТИЕ В: 

ПРОФЕСИОНАЛЕН И ЛИЧНОСТЕН ПЛАН

БАЛАНСИРАНЕ НА ЕКИПИ

БАЛАНСИРАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА  В ЕКИПА

ЗДРАВОСЛОВНА РАБОТНА СРЕДА

ПЛАНИРАНЕ НА ЖИВОТА И КАРИЕРАТА

ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ ЗА ЛИДЕРИ

Мотивацията и задържането на служителите, стават все по важни в съвременния свят на бизнеса. Новите поколения изискват нови неща, ПАРИТЕ не са единствения стимул, който кара хората да работя в една фирма. Стресът  е в състояние да унищожи и хората с много добър потенциал и опит. Традиционните форми  вече не дават такива високи резултати при мотивация на персонала.

Гъвкавостта и адаптивността на работодателите да създават работни места от НОВ ТИП ще бъдат решаващи както за привличането, така и за задържането на служителите.

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ПАКЕТИ ОТ ТРИ, ПЕТ ИЛИ ДЕСЕТ СЕСИИ ПО ИЗБОР ЗА ЛИЧНОСТНО И ИЛИ ЕМОЦИОНАЛНО РАЗВИТИЕ ЧРЕЗ АЛТЕРНАТИВНИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ МЕТОДИ, КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПО СВЕТА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УСПЕШНО. НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ИМАТ НУЖДА И ИЗИСКВАТ НОВИ НАЧИНИ ЗА МОТИВАЦИЯ И ОТНОШЕНИЕ ОТ СТРАНА НА РАБОТОДАТЕЛЯ, ЗАДЪРЖАНЕТО НА ТАЛАНТИ Е ВСЕ ПО ТРУДНО, ЗАЩОТОТО ХОРАТА ИМАТ ДРУГИ ПОТРЕБНОСТИ И НУЖДИ СЪОБРАЗНО НОВИТЕ УСЛОВИЯ, В КОИТО ЖИВЕЯТ И СЕ РАЗВИВАТ. ЕТО ЗАЩО НИЕ СЪЗДАДОХМЕ ПЪРВИТЕ ПАКЕТНИ ПРОГРАМИ, КОИТО МОГАТ ДА ВИ НАПРАВЯТ ПРЕДПОЧИТАН РАБОТОДАТЕЛ. ОПИТАЙТЕ И ВИЖТЕ РЕЗУЛТАТА. БЪДЕТЕ ИНОВАТИВНИ И МОДЕРНИ, ЗА ДА СТЕ ХАРЕСВАНИ И ОДОБРЯВАНИ ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ.

Щастието на служителите е все по важно за компаниите можете да видите на линка по долу

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2016/09/30/2835788_shtastieto_na_slujitelite_shte_e_vse_po-kljuchovo_za/

Използването на съвременни психологически практики и методи за балансиране на мозъка, за разтоварване от стреса, за управление и планиране на кариерата и живота ще стават все по актуални.

Преди 10 г скайп интервютата и практики като пълна свобода на работното място   http://www.economy.bg/management/view/18099/Do-kakvo-vodi-pylnata-svoboda-na-rabotnoto-myasto-  

 ни изглеждаха страшно екзотични днес вече те са част от ежедневието ни.

Ето защо ние разработихме специални програми, които използват иновативни техники като

ИНТЕГРАЛЕН КОУЧИГ, ИНТЕГРАЛНО КОНСУЛТИРАНЕ, САЙ КЕЙ, ИНТЕГРАЛНИ КОНСТЕЛАЦИИ, РАБОТА СЪС СЯНКАТА за да можем да подобрим трайно работната среда, да премахнем негативни вярвания и СТРЕСА, да подобрим представянето и постигането на заложените цели за ПРОДАЖБИ, ПРИВЛИЧАНЕ НА КЛИЕНТИ и други.

Съзнаваме, че сега може да изглеждат екзотично, но дълбоко вярваме, че това е бъдещето, в Европа и по света отдавна се използат подобни методи и практики, защото новото време  и поколения изисква нови подходи. Ето защо ние ВИ ги предлагаме, ОПИТАЙТЕ, и сами ще се убедите в ползите за вас и вашите служители.    

 
© 2016 - 2019 Всички права запазени