English
Български
Търси

РАЗВИТИЕ НА ХОРА

ИСКАТЕ ЛИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ КОУЧ?

Нашата цел е да направим Коучинга достъпен за всички служители, работодатели, собственици на бизнеси. Това не е скъпа услуга достъпна само за големи корпорации. Ние вярваме, че всеки може да изпозва Коуч, за да постигне целите си. .

ПОЛЕЗНА СТАТИЯ   

КАКВО Е  КОУЧИНГ консултация?

това е метод, с който вашите служители могат да постигнат личностно и професионално развитие.

НОВИ ПРОГРАМИ ЗА КОУЧИНГ НА 

  • ЕКИПИ
  • КОУЧИНГ В ИТ СФЕРАТА
  • СЛУЖИТЕЛИ
  • СОБСТВЕНИЦИ НА БИЗНЕСИ
  • МЕНИДЖЪРИ

ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Предлагаме ви още допълнителни пакети от ТРИ, ПЕТ или ДЕСЕТ сесии за личностно   развитие и постижения

КАК ДА СТАНЕМ УСПЕШНИ

УСПЕХЪТ  В РАБОТА И БИЗНЕСА Е ПРЯКО СВЪРЗАН С ВАШЕТО ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ И УМЕНИЕТО ДА СЕ СПРАВЯТЕ СЪС СТРЕСА И САБОТИРАЩИТЕ ВЯРВАНИЯ

Новите поколения служители оценяват и избират едно работно място основно по това, колко спокойно е то и дава ли им възможност за емоционално и лично развитие. Дефицитът на хора е повсеместен, мотивацията като заплати, доплънителни бенефити - ваучери, карти спорт, бонуси действат до определен момент, защото рано или късно там където има личностен проблем, той се пренася и в работата. КЛЮЧОВИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, КОИТО НОСЯТ НАЙ-ВИСОК ПРОЦЕНТ ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ НА КОМПАНИЯТА, могат да бъдат задържани и развивани именно, чрез тези нови методи за личностно  развитие. Опитайте и ще видите положителните резултати почти веднага. Пакетите могат да бъдат споделени като цена от работодател и служител или изцяло покрити от работодателя. Бъдете новатори и спечелете мотивирани служители и доволни клиенти. 

 
© 2016 - 2019 Всички права запазени