English
Български
Търси

Отворени семинари и обучения

Ето новата версия на обучението "КАК ДА СЕ ПРЕДСТАВИМ НА ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА"

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА 20,04,2013 от 10 на ул Бачо Киро № 5 вх Б ет 1 ап 2 ще бъде интересно, забавно и най-вече полезно
Скъпи приятели, имаме удоволствието да ви поканим да вземете участие в съвместното обучение, което подготвихме с Агенцията за подбор на кадри "Ан-Мари"-гр.София. То ще се проведе в събота 20.04., от 10:00ч.

Ето и анонса към него:

В годините на небивала безработица, финансова криза и влошен пазар на труда, вероятно всеки, който търси работа се пита какви са шансовете му за успех.
Сърцето ни се свива, когато подготвяйки поредното CV-ви, си даваме сметка, че да си намерим работа няма да е лека задача, поради обективните трудности на днешния ден.
И сме прави....но не съвсем!

Най-малкото, защото въобще не си даваме сметка, че определящото на трудовия пазар не е толкова обективната икономическа среда, а субективния човешки фактор! Точно така! Личността, която кандидатства. Начинът, по който представя уменията, способностите, образованието и не на последно място ценностната си система.
Практиката показва, че бизнеса търси будни, можещи и уверени в себе си хора. Хора, които не само знаят какво могат, какво искат, но и са готови да дадат необходимото, за да го постигнат.

Обучението, на което ви каним е уникално, защото в неговия край ще знаете не само повече за себе си, но и как да покажете пълния си потенциал пред работодателя по най-добрия възможен начин, независимо дали го правите писмено или в интервю за работа. И това няма да бъде постигнато чрез сухи теории и скучни практики. Ще ви потопим в един алегоричен приказен свят, в който всичките ви въпроси ще намерят своите отговори. Нещо повече! Сами ще напишете собствената си приказка....и тогава ще разберете колко много неща са убягвали от погледа ви.

Готови сме да се обзаложим, че всички, които ще присъстват, до 2 месеца ще имат нова работа! А вие? Готови ли сте? Ако отговорът е „да”, не пропускайте да бъдете с нас.

Водещи: Елица Панева -сертифициран кариерен консултант
Биляна Вутова - психолог
Вход: 10 лева.
Времетраене: 10,00-14,00 ч.

За записвания: 02/868-52-89 или мобилен 0898 436850.
Очакваме ви!

 
© 2016 - 2024 Всички права запазени