English
Български
Търси

Онлайн подбор на персонал

ОНЛАЙН ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Новите условия наложиха този вид подбор на персонал. 

Какво е необходимо, за да се направи качествен онлайн подбор?

  • голяма опитност на специалиста подбор точно в такъв тип работа.
  • умения за предразполане и поддържане на контакт с кандидатие през камера
  • подходящи технически средства
  • процедура за провеждането
  • обратна връзка към кандидатите
  • краен резултат за клиента

  

   Ние правим онлайн подбор вече  15 години. 

Започнахме в ерата са скайп и се развихме с всички нови и допълнителни канали -Телефон,  Viber, Masanger, WhatsApp, Proffin.

Честно казано този тип подбор е в пъти по труден от класическото интервю. Дава предимства като бързина, възможност за търсене на кандидати от страната и чужбина, по лесно провеждане на интервюта с работещи кандидати.

За да направиш качествен подбор на персонал онлайн е необхододимо консултанта, който го прави да е много опитен и да е провеждал не едно и две такива интервюто.

Защо? 

Защото концентрацията на внимание е два пъти по голяма от тази при класическия подбор. Независимо, че виждаш кандидата на екрана получаването и оценката от интервюто изискват значителен опит и умения.

Ключово умение е да можеш да прецениш дали кандидата не се представя добре, защото му е трудно пред камера, или просто няма търсените опит и умения.

Мотивиацията на кандидата, да приеме и хареса предложенито на работодателя

Ограниченото време, онлайн интервю в рамките на 60 минути, много често би довело до различен резултат от този на живото интервю.

Умение на специалиста подбор, да предразположи кандидата, да поддържа визуален и емоционален контакт с кандидата и да запомни голямо количество информация, защото не е много ок постоянно да е забил нос в бележките си, да не гледа в камерата и иска повоторение на фразата, защото не е успял да я запише.

Доверете се на опитен консултант, който е провеждал такъв тип интервюта, който знае и умее да говори с необходимата скорост, да мотивира кандидатите, да проверява получента информация, да я обобщава и обработва по правилния начин, за да може да ви предложи качествена услуга.

Обадете ни се ние можем да гарантираме този наш опит!

Очакваме ви

 
© 2016 - 2023 Всички права запазени