English
Български
Търси

Пробно интервю за работа

КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА?

Били ли сте  на много интервюта? Не получавате ли  предложение от работодателя? Е тогава ВИЕ имате нужда от нашата услуга  ПРОБНО ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА.
Предстои ли ВИ  важно интервю за мечтаното работно място? Имате ли предстартова треска и не знаете какво да говорите по време на интервюто? Погрижете се за  своята подготовка защото 5 ЗЛАТНИ П казват:
ПРЕДВАРИТЕЛНАТА ПОДГОТОВКА ПРЕМАХВА ПРОВАЛА НА ПРЕДСТАВЯНЕТО!
Интервюто за работа е като тренировките, ако положиш достатъчно усилия в залата и направиш достатъчно тренировки при явяване на важното състезание, ще грабнеш златния медал.
 
 Срещу 30 лева ВИЕ можете да проведете с нас пробно интервю за работа и да получите обратна връзка за представянето си, какво трябва и не трябва да говорите и правите.
Обадете се и си запишете час за пробно интервю.
Изпратете предварително своя автобиография, ние ще ви дадем обратна връзка за това, дали автобиграфията ви представя по подходящ начин. 
Напишете за каква позиция ще се явявате на интервю за работа: асистентка, счетоводител, търговец.
Заповядайте на пробно интервю и не се притеснявайте дори и да сбъркате можем да го поправим и да ви подготвим за ИСТИНСКОТО ИНТЕРВЮ, за да бъдете професионалисти, уверени в себе си и успешни.
 
© 2016 - 2019 Всички права запазени