English
Български
Търси

РАЗВИТИЕ НА ХОРА

Изговяме фирмени  програми за цялостна емоционална и физическа грижа за хората.  Вие можете да избирате от различни области: психология, хранене, дишане, медитация, положителни утвърждения, упражнения за балансиране на стреса и мозъка, личностно развитие, коучинг, лични треньори и други.

ПРОГРАМИ ЗА  ЕМОЦИОНАЛНО И ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ                                         MINDFULNESS end WELLNESS PROGRAMS for your employees

Емоционалното, психологическото и физическото здраве на вашите служители става все по-важно. Защо?

Професионалното и емоционално прегряване, са все по чести спътници в ежедневния живот. Това води до загуби на компаниите от болнични, напуснали служители и недоволни клиенти.

Налице е вече новия ISO стандарт за грижа за психическото здраве на служителите. https://www.iso.org/standard/64283.html 

Това, което беше пожелателно вече е факт и ще става все по-голяма отговорност на работодателите.

Доволните и щастливи служители са по-продуктивни и работят с пълния си потенциал.

Емоционалната интелигентност и стабилност на служителите ви, дава възможност на мениджърите, за постигнат по-високи резултати.

За съжаление образователната система, не дава на младите хора, тези качества и умения. Ето защо всеки работодател, се сблъска с проблеми от личен и психологически характер.

Намаляващия брой потенциални служители поради ниската раждаемост допълнително натоварва фирмите.

ЗАЩО СЛУЖИТЕЛИТЕ ХАРЕСВАТ И ИЗБИРАТ ФИРМИ, КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ?

Всяко ново поколение на пазара на труда има своите особености.

Днешните млади хора държат на здравословния начин на живот, баланса работа личен живот, възможността да са част от кауза като екология, опазване на околната среда и животинските видове.

Ето защо възможността да им предложите СПЕЦИАЛИЗИРАНИ програми за емоционално и физическо здраве/MINDFULNESS END WELLNESS PROGRAMS програми, ви печели ангажирани, щастливи, продуктивни служители, постигнати цели и доволни клиенти.

Корпоративната социална отговорност и ангажираност, става все по важен фактор, когато даден човек взима своето решение, къде и за кого да избере да работи.

По последни проучвания до 25% от служителите в САЩ планират да напуснат работа поради стрес, прегаряне и защото по време на пандемията са осъзнали, че това е голям проблем за тях. 

Този процент дори и на половина да е за България е доста сериозен и изготвянето на подобни програми, може да задръжи вашите служители, да намали емоционалния стрес и да подобри работоспособността и отношенията в екипа.

Потърсете ни! 

ИзговямеСПЕЦИАЛИЗИРАНИ фирмени  програми за емоционално и физическо здраве/MINDFULNESS END WELLNESS , в които  можете да избирате от различни области: психология, хранене, личностно развитие, коучинг, лични треньори и други. Правим пакети под формата на ваучери за вашите служители.

 
© 2016 - 2023 Всички права запазени